NDT/Bobath -vauvaterapiakoulutus 2018-2019 Helsingissä

NDT/Bobath – vauvaterapiakoulutus 2018 -2019 Helsingissä

C – tason koulutus NDT/Bobath – peruskoulutuksen käyneille terapeuteille

Aika:1. jakso 19.11. - 28.11.2018 2. jakso 14.01. - 22.01.2019

Tavoite: Koulutuksen tavoitteena on, että osallistuja kehittää taitojaan vauvaikäisen (0-18 kk) kokonaiskehityksen havainnoinnissa ja analysoinnissa sekä terapian suunnittelussa ja toteutuksessa niin, että osaa tarvittaessa muuttaa terapian kulkua huomioiden myös vanhempien ja ympäristön osuuden.

Kohderyhmä: Fysio- puhe- ja toimintaterapeutit.

Osallistujan tulee olla Suomen NDT – yhdistys ry:n jäsen. Jos et ole vielä jäsen, hae jäsenyyttä ilmoittautumisen yhteydessä lähettämällä postia: suomenndtyhdistys@gmail.com

Vastuukouluttaja: Päivi Korpinen NDT/Bobath seniori- ja vauvaterapiakouluttaja

Koulutuksen laajuus: 5 opintopistettä sisältäen 15 lähiopetuspäivää ja itsenäistä opiskelua ennakko- ja välitehtävän muodossa.

Koulutuksen hinta: 2300 euroa

Ilmoittautumiset: Ilmoittautumisaika päättyy 15.11.2018. Sitovat ilmoittautumiset: pm.korpinen(at)kolumbus.fi

Hakemuksessa mainitaan terapeutiksi valmistumisvuosi, NDT/Bobath- peruskoulutuksen suorittamisvuosi ja yksi sen kouluttajista sekä työkokemus sen jälkeen.

Koulutukseen otetaan korkeintaan 20 osallistujaa. Osallistujat saavat tarkempaa tietoa hakuajan umpeuduttua.

Koulutuksen peruutusehdot: Sitovan ilmoittautumispäivän umpeutumisen jälkeen peruutuksista veloitetaan 50 % koulutuksen konaishinnasta. Sovi kouluttajien kanssa järjestelyistä, mikäli esteellisyys osallistumiseen ilmenee.

Yhdistys voi perua koulutuksen vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Tiedustelut: Päivi Korpinen pm.korpinen(at)kolumbus.fi tai 0400704649

www.ndt – yhdistys.ry