NDT/Bobath- vauvakurssi

Koulutusta lasten kanssa työskenteleville:

NDT/Bobath -vauvakurssi

C TASON koulutus

I jakso: 20-29.11.2017

II jakso: 8-16.1.2018

Kurssille osallistuminen edellyttää NDT/Bobath -peruskurssin suorittamista ja mielellään

kahden vuoden työskentelyä sen jälkeen lasten parissa.

Paikka: Oulu

Tavoite: Kehittyä vauvaikäisen terapiataidoissa.

Kohderyhmä: Fysio-, puhe- ja toimintaterapeutit

Osallistujan tulee olla Suomen NDT-yhdistys ry:n jäsen.

Jos et vielä ole jäsen, hae jäsenyyttä ilmoittautumisen yhteydessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: jasenasiat@ndt-yhdistys.fi

Kouluttajat: Kaija Niemi, NDT/Bobath -seniorikouluttaja ja –Vauvaterapiakouluttaja

Pia Keränen, NDT/Bobath -kouluttaja ja –Vauvaterapiakouluttaja

Koulutuksen laajuus: 5 opintopistettä sisältäen 15 lähiopetuspäivää ja itsenäistä opiskelua ennakko- ja välitehtävän muodossa.

Koulutuksen hinta: 2300€

Sitovat ilmoittautumiset: Sitovat ilmoittautumiset 5.9.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: sini.martikainen@suomi24.fi

Hakemuksessa mainitaan ft valmistumisvuosi, NDT/Bobath -peruskurssin suorittamisvuosi ja työkokemus sen jälkeen. Koulutukseen mahtuu 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssivalinnoista ilmoitetaan sähköpostilla 6.9.2017.

Koulutuksen peruutusehdot:

Sitovan ilmoittautumispäivän umpeutumisen jälkeen peruutuksista veloitamme 50% koulutuksen kokonaishinnasta. Sovi kouluttajien kanssa järjestelyistä, mikäli esteellisyys osallistumiseen ilmenee. Yhdistys voi perua koulutuksen vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Koulutuksen järjestää: Suomen NDT-yhdistys ry

Tiedustelut: Kaija Niemi, p. 0407186990, kaija.niemi7@gmail.com