Miten vauva harjoittelee NDT/ Bobath -vauvaterapiassa?

C – tason koulutus NDT/Bobath – vauvakurssin käyneille

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistuja kehittyy vauvaikäisen kanssa työskennellessään ohjaamaan vauvan harjoittelua niin, että vauva on aktiivinen ja voi oppia uusia taitoja.

Koulutukseen liittyen osallistujat laativat etukäteistehtävän, jossa kuvatallenteella näkyy vauvaikäisen (1–18 kk) poikkeavaa liikkumista ja lyhyesti jokin terapiatilanne, jossa vauva harjoittelee. Koulutus muotoutuu osittain lähetettyjen kuvatallenteiden pohjalta.

Aika: 7.12. - 9.12.2017

Paikka: Helsinki

Kouluttajat: NDT/Bobath - vauvaterapiakouluttajat

Päivi Korpinen ja Aini Virtanen

Kohderyhmä: NDT/Bobath – vauvakurssin käyneet terapeutit. Osallistujien tulee olla Suomen

NDT – yhdistys ry:n jäseniä. Jos et ole vielä jäsen, hae jäsenyyttä ilmoitttautumisen

yhteydessä: suomenndtyhdistys@gmail.com

Koulutuksen laajuus: Koulutus on yhden (1) opintopisteen arvoinen sisältäen kolme

lähiopiskelupäivää (22 tuntia) ja etukäteistehtävän.

Koulutuksen hinta: 550 euroa

Sitovat ilmoittautumiset 29.9.2017 mennessä osoitteella pm.korpinen@kolumbus.fi

Ilmoittautumisessa mainitaan, milloin on käynyt NDT/Bobath-

vauvakurssin. Koulutukseen otetaan 20 osallistujaa

ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujille ilmoitetaan koulutukseen

pääsystä sähköpostitse pian hakuilmoituksen saapumisen jälkeen.

Osallistujat saavat lisätietoja koulutuksesta ilmoittautumisajan päätyttyä.

Tiedustelut: Päivi Korpinen 0400704649 tai pm.korpinen@kolumbus.fi

www.ndt-yhdistys.fi