MIKÄ HYÖDYTTÄÄ? KUINKA NDT/BOBATH -LÄHESTYMISTAPA OHJAA PÄÄTÖKSENTEKOA TERAPIATYÖSKENTELYSSÄ?

B-tason koulutus NDT/Bobath -perusopinnot suorittaneille

“perkaan asioita aika syvältä, koska joskus nyansseilla on merkitystä.” Sauli Niinistö, HS 12.7.2020

Aika: 10-12.11.2021
Paikka: Helsinki
Sisältö:
1.  Osallistujien ennakkoon tehdyt kuvatallenteet, niiden hyöty ammatilliseen kehittymiseen ja lapsen edistymiseen
2. Terapeutin, lapsen ja vanhempien tekemät havainnot ja tulkinnat sekä niiden yhteys tulevaisuuteen. Edukaation tärkeys
3. Sulavat ja oikein ajoitetut liikkeet ja niiden merkitys osallistumisen monipuolisuuteen
4. Harjoittelun monipuolisuuden ja iän huomioonottaminen terapiatyöskentelyssä

Kohderyhmä:
NDT/Bobath -perusopinnot suorittaneet terapeutitit.   Suomen NDT-yhdistys ry kouluttaa  jäseniään. Jos et vielä ole jäsen, hae jäsenyyttä ilmoittautumisen yhteydessä lähettämällä postia: Suomenndtyhdistys(at)gmail.com.

Kouluttajat: NDT/Bobath -kouluttajat Päivi Korpinen, Karla Pesonen-Wikman, Reetta Tuomisto

Koulutuksen laajuus: Yksi (1) opintopiste, sisältäen kolme lähiopetuspäivää ja ennakkotehtävän

Koulutuksen hinta: 550e , sisältää “välikahvit” koulutuspäivien aikana

Sitovat ilmoittautumiset:
8.9.2021 mennessä karla.pesonen(at)gmail.com. 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutukseen mahtuneet saavat vahvistuksen osallistumisesta.

Koulutuksen peruutusehdot:
Sitovan ilmoittautumispäivän umpeutumisen jälkeen peruutuksista veloitamme 50% koulutuksen kokonaishinnasta. Kurssin alettua sitoudut maksamaan koko kurssimaksun. Sovi kouluttajien kanssa järjestelyistä, mikäli esteellisyys osallistumiseen ilmenee. Yhdistys voi perua koulutuksen vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Lisätietoja annamme mielellämme ☺
Karla Pesonen-Wikman, karla.pesonen(at)gmail.com