MANUAALISEN TERAPIAN MAHDOLLISUUDET CP-VAMMAISEN TERAPIASSA

Koulutusta lasten kanssa työskenteleville:

MANUAALISEN TERAPIAN MAHDOLLISUUDET CP-VAMMAISEN TERAPIASSA

Koulutus sisältää teoriaa rangan ja raajojen anatomiasta ja biomekaniikasta, käytännönharjoituksia nivelten mobilisoivasta käsittelystä ja lihasvenytyksistä sekä demonstraatioita CP-vammaisten terapiasta.

Aika: 8-10.2.2017 ja 30-31.3.2017
Paikka: Oulu
Tavoite: Kurssilainen oppii hyödyntämään manuaalisen terapian keinoja CP-vammaisen terapiassa ottaen huomioon jokaisen vammaisen yksilölliset ominaisuudet.
Kohderyhmä: Fysioterapeutit, toimintaterapeutit, puheterapeutit ja muut asiasta kiinnostuneet
Osallistujan tulee olla Suomen NDT-yhdistys ry:n jäsen. Jos et vielä ole jäsen, hae jäsenyyttä sähköpostitse: sanna.kujanpaa@hotmail.com
Kouluttajat: Pekka Anttila, fysioterapeutti, OMT-kouluttaja
Kaija Niemi, fysioterapeutti, NDT/Bobath Senior Tutor

Koulutuksen laajuus: 2 opintopistettä sisältää viisi lähiopetuspäivää ja itsenäistä opiskelua ennakkolukemisen ja välitehtävän kautta.
Koulutuksen hinta: 800€ (sis. 0% ALV)

Koulutuksen järjestää: Suomen NDT-yhdistys ry

Sitovat ilmoittautumiset: 16.1.2017 mennessä sähköpostitse: kaija.niemi7@gmail.com
Koulutukseen mahtuu 24 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koulutuksen peruutusehdot: Sitovan ilmoittautumispäivän umpeutumisen jälkeen peruutuksista veloitamme 50% koulutuksen kokonaishinnasta. Sovi kouluttajien kanssa järjestelyistä, mikäli esteellisyys osallistumiseen ilmenee. Yhdistys voi perua koulutuksen vähäisen osallistujamäärän vuoksi.
Tiedustelut: Kaija Niemi, puh. 040-7186990, kaija.niemi7@gmail.com

08.02. - 31.03.2017