ETTHNO (Elastic Therapeutic Taping in Head, Neck and Orofacial disorders) 28-29.8.2018, Helsinki

Lasten Fysioterapia ry:n ja Suomen NDT -yhdistyksen yhteiskoulutus.

ETTHNO (Elastic Therapeutic Taping in Head, Neck and Orofacial disorders) 28-29.8.2018 klo 8.45-17.00, Helsinki

Koulutksen sisältö:

This course is a practical trainin course designed to demonstrate how elastic therapeutic taping can be used as sole treatment modality or together with and complementing other therapeutic interventions.

Koulutus on tarkoitettu fysio-, toiminta- ja puheterapeuteille jotka ovat järjestävien yhdistysten jäseniä.

Kouluttajana Esther de Ru Pediatric physiotherapist. Certified in: NDT -Bobath, Vojta, SensoryMotor Therapy, OMT, Early Intervention & NDT -Mueller pre-logopedia.

Hinta: 420 €, hintaan sisältyy lounas ja kahvi. Koulutuksen kielenä englanti.

Ilmoittautuminen alkaa: ma 28.5.2018 klo 7.30 sähköpostilla osoitteeseen yhdistys@lastenfysioterapia.net

Mainitse viestissä mahdolliset erikoisruokavaliot sekä laskutusosoite ja tieto kumman yhdistyksen jäsen olet.

Koulutukseen mahtuu yhteensä 24 osallistujaa, varaathan paikkasi ajoissa!

Mukaan koulutukseen peili ja sakset!

Katuosoite:
Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Helsinki