Cerebral Palsy in Adult Life, C-tason koulutus

Aika: 25-30.5.2020, 6 päivää
Paikka: Oulu

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet aikuisten henkilöiden kanssa, joilla on CP-vamma.  Koulutus on englannin kielinen.

Koulutukseen otetaan 18 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli koulutus ei täyty NDT/Bobath terapeuteista, kaikkien terapeuttien on mahdollista osallistua. Siinä tapauksessa koulutus muuttuu johdantotason koulutukseksi.

The course will offer:
• Information about Cerebral Palsy and its evolving clinical picture through adult life
• Strategies for treating adults with cerebral palsy, using Bobath Concept as a framework for assessment and treatment
• Opportunity to discuss relevant issues to treating this population with others working in the field.

Kohderyhmä: ensisijaisesti NDT/Bobath -terapeutit, mahdollisesti kaikki terapeutit

Osallistujan tulee olla Suomen NDT-yhdistys ry.n jäsen. Jos et vielä ole jäsen, hae jäsenyyttä ilmoittautumisen yhteydessä lähettämällä postia: suomenndtyhdistys@gmail.com

Pääkouluttaja: Christine Barber, MSc, MCSP, DSA(CSP), Physiotherapist, Senior Bobath Tutor

Koulutuksen laajuus: 2 opintopistettä, sisältäen kuusi lähiopetuspäivää
Koulutuksen hinta: 900€ (6pv)

Ilmoittautumiset: Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen kaija.niemi7(at)gmail.com 24.4.2020 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse yhteystiedot, ammatti, NDT/Bobath-perusopintokokonaisuuden toteutumisvuosi- ja paikka sekä vastuukouluttaja.

Koulutuksen peruutusehdot: Sitovan ilmoittautumispäivän umpeutumisen jälkeen peruutuksista veloitamme 50% koulutuksen kokonaishinnasta. Yhdistys voi perua koulutuksen vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Annan mielelläni lisätietoja!
Kaija Niemi, kaija.niemi7(at)gmail.com