Aistien maailmaan- NDT, BObath- syventävä koulutus

Aistien maailmaan-

NDT, Bobath- syventävä koulutus (taso B)

Ihminen saa tietoa kehostaan ja ympäristöstään aistiensa avulla.Kuinka voit terapeuttina hyödyntää saamaasi aistitietoa työssäsi lasten kanssa?

Koulutuksessa syvennetään NDT-peruskurssilla opittuja tietoja ja terapiataitoja, sekä paneudutaan tarkemmin aistimuksiin ja kehotietoisuuteen niiden avulla.

Kurssin tavoitteena on terapeutin työskentelytaitojen syventyminen ja kommunikaation herkistyminen lapsen ja hänen lähipiirinsä kanssa.

Aika: 11. - 15.4. 2016

Paikka: Cygnaeustalo, Cygnaeuksenkatu 1
                                            40100 Jyväskylä

Kohderyhmä: NDT, Bobath-terapeutit

Osallistujan tulee olla Suomen NDT-yhdistys ry.n jäsen. Jos et vielä ole jäsen, hae jäsenyyttä ilmoittautumisen yhteydessä lähettämällä postia: sanna.kujanpaa(at)hotmail.com

Kouluttajat: Oili Alasalmi, toimintaterapeutti, NDT,Bobath- kouluttaja-assistentti

Pia Keränen, fysioterapeutti NDT, Bobath-kouluttaja

Hannele Kettunen, puheterapeutti, NDT, Bobath-seniorikouluttaja

Heli-Maija Rajaniemi, fysioterapeutti, NDT, Bobath-seniorikouluttaja

Koulutuksen laajuus: 2 op, sisältäen 5 lähiopetuspäivää ja itsenäistä opiskelua ennakkotehtävän muodossa

Koulutuksen hinta: 800 euroa

Sitovat ilmoittautumiset:  24.3.2016 mennessä osoitteeseen

Koulutukseen mahtuu 24 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koulutuksen peruutusehdot:

Sitovan ilmoittautumispäivän umpeutumisen jälkeen, veloitamme peruutuksista 50%koulutuksen kokonaishinnasta. Sovi kouluttajien kanssa järjestelyistä, mikäli esteellisyys osallistumiseen ilmenee. Yhdistys voi perua koulutuksen vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Annamme mielellämme lisätietoja J

Heli-Maija Rajaniemi p. 050-3404643