”Jotain uutta ja jotain vanhaa”, B-tason koulutus

”Jotain uutta ja jotain vanhaa”, B-tason koulutus
Aika: 27.-31.1.2020
Paikka: Oulu

Koulutus on tarkoitettu sinulle, jolla ehkä on vierähtänyt aikaa NDT/Bobath perusopinnoista tai viimeisestä täydennyskoulutuksesta.

Koulutus sisältää päivitettyä NDT/Bobath- lähestymistavan keskeisintä sisältöä.

Koulutuksessa pohditaan yhdessä leikin käyttöä terapiassa. Miten lapsi harjoittelee leikissä karkea- ja hienomotorisia taitoja? Miten pohdin ja kirjaan lapsen toimimista NDT/Bobath lähestymistapaa hyödyntäen.

Tavoite: Osallistujan NDT/Bobath osaaminen päivittyy, päivittämisen myötä saat työkaluja terapian toteutukseen ja terapian perusteluille.

Kohderyhmä: NDT/Bobath -terapeutit.

Osallistujan tulee olla Suomen NDT-yhdistys ry.n jäsen. Jos et vielä ole jäsen, hae jäsenyyttä ilmoittautumisen yhteydessä lähettämällä postia: suomenndtyhdistys@gmail.com

Kouluttajat: Kaija Niemi, fysioterapeutti ja NDT/Bobath- seniorkouluttaja 
                   Oili Alasalmi, toimintaterpeutti ja NDT/Bobath- kouluttaja 

Koulutuksen laajuus: 2,5 opintopistettä, sisältäen viisi lähiopetuspäivää ja etukäteismateriaalia

Koulutuksen hinta: 800€ (5pv)

Ilmoittautumiset: Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen oili.alasalmi(at)gmail.com 13.1.2020 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse yhteystiedot, ammatti, NDT/Bobath-perusopintokokonaisuuden toteutumisvuosi- ja paikka sekä vastuukouluttaja.

Koulutuksen peruutusehdot: Sitovan ilmoittautumispäivän umpeutumisen jälkeen peruutuksista veloitamme 50% koulutuksen kokonaishinnasta. Sovi kouluttajien kanssa järjestelyistä, mikäli esteellisyys osallistumiseen ilmenee. Yhdistys voi perua koulutuksen vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Annamme mielellämme lisätietoja!

Kaija Niemi, kaija.niemi7(at)gmail.com
Oili Alasalmi, oili.alasalmi(at)gmail.com

 

Unlimited slots left.
Kaupunki: 
Oulu
Ajankohta: 
27. - 31.01.2020